Welcome to OneUp Studio
We build products to help others
Our clients are people like you
We work hard so you don't have to.
Come on in and see for yourself
What our products can do for you.
Click the logo to get started :)

SERVICES

Presentator & Entertrainer

Als presentator en entertrainer hou ik van interactie en speel ik snel in op het publiek, maar wel altijd met een (leer) doel voor ogen.  (more…)

De Nederlandse Taalshow

De Nederlandse Taalshow is de vrolijke interactieve en theatrale quiz over de Nederlandse taal voor anderstaligen naar het idee van Anja Kriek en Olaf van der Hee. (more…)

Trainingsacteur

Als senior trainingsacteur uit Rotterdam hou ik al jaren cursisten een spiegel voor met mijn spel en feedback; van agressie en gijzeling via verslavings- en psychisch verstoord gedrag tot het aansturen, coachen en motiveren van medewerkers.  (more…)

Acteur Theater

Alhoewel ik vooral als improvisatieacteur werk, sta ik ook heel graag op de planken in de spotlights als theateracteur.  (more…)

Acteur acts en typetjes

Als acteur ben ik gespecialiseerd in allerlei interactieve acts en typetjes waarbij ik mensen prikkel, verleid, verbaas maar soms ook irriteer. (more…)

Acteur Televisie

“Jouw gezicht komt me zo bekend voor” hoor ik zo nu en dan. Waarschijnlijk hebben mensen me dan als acteur gezien in een commercial waarin ik speelde. Of kennen ze me van  mijn rol in de serie Spotlight van Nickelodeon. (more…)

Assessmentacteur

Als acteur in assessments geef ik sollicitanten de mogelijkheid te laten zien wat ze in huis hebben en laat ik als assessmentacteur zien, waarin ze zich nog verder kunnen ontwikkelen. Rollenspelen met mij oefenen behoort ook tot de mogelijkheden. (more…)

ABOUT US

BACKGROUND

Vestibulum volutpat, lacus a ultrices sagittis, mi neque euismod dui, eu pulvinar nunc sapien ornare nisl. Phasellus pede arcu, dapibus eu ped, fermentum et, dapibus sed, urna. Nam nulla quam, gravida non ultric.

EXPERIENCE

Vestibulum volutpat, lacus a ultrices sagittis, mi neque euismod dui, eu pulvinar nunc sapien ornare nisl. Phasellus pede arcu, dapibus eu ped, fermentum et, dapibus sed, urna. Nam nulla quam, gravida non ultric.

PHOLOSOPHY

Vestibulum volutpat, lacus a ultrices sagittis, mi neque euismod dui, eu pulvinar nunc sapien ornare nisl. Phasellus pede arcu, dapibus eu ped, fermentum et, dapibus sed, urna. Nam nulla quam, gravida non ultric.

VISION

Vestibulum volutpat, lacus a ultrices sagittis, mi neque euismod dui, eu pulvinar nunc sapien ornare nisl. Phasellus pede arcu, dapibus eu ped, fermentum et, dapibus sed, urna. Nam nulla quam, gravida non ultric.

Full
Corporate
Identity
Package
Online
&
On paper
We
Logos

OUR WORK

MEET THE TEAM

Olaf van der Hee

Acteur en entertainer

Al vele jaren sta ik samen met mij collega’s Sjaak Hartog, Anja Kriek  en technicus Guido Hagen op De Parade en spelen we menig middag in een warme uitverkochte tent onze vrolijke programma’s. En dat hoop ik nog vele jaren te doen.

Anja Kriek

Actrice en buikdanseres

Anja Kriek oftewel Madame Baba werd bekend bij VPRO’s Villa Achterwerk waar ze onder andere De Hondenshow presenteerde maar ook grote avonturen beleefde als Madame Baba.  En als Madame Baba beleeft ze inmiddels nog steeds avonturen maar nu samen met De Dansdokters.

Sjaak Hartog

Acteur, fotograaf, regisseur, schrijver, zanger

Sjaak Hartog ontmoette ik 8 jaar geleden bij een gezamenlijke opdrachtgever. Toen al liep hij rond met het idee van De Dansdokters.  En zo veel jaren later zijn Theo en Herman De Dansdokters nog steeds uitermate populair op De Parade en ver daarbuiten.

TESTIMONIALS

Heel erg bedankt voor je regie, ondersteuning, meedenken, enthousiasme, humor en inzet. Je bent een geweldige regisseur, een natuurtalent, voelde me heel erg op mijn gemak.

Anja Kriek, Actrice (Madame Baba), buikdanseres, freelance leerkracht en decorschilder.

Al sinds 2005 hebben we Olaf in ons NeverrestTeam. Olaf kennen we als een betrokken en veelzijdige acteur met een hoog inlevingskarakter. Of het nu gaat om een grappige luchtige rol of een scherpe prikkelende act, Olaf weet feilloos de juiste toon te vinden. Daarnaast is het ook als mens een zeer prettig persoon.

Stefan Vogel, Mede eigenaar Neverrest: Het organisatiebureau gespecialiseerd in uitdaging op breinniveau, verbazing en paranoia.

Olaf is een trainingsacteur die haarfijn het gedrag kan neerzetten waar de cursist herkenning in heeft. En zeer zorgvuldig en to-the-point feedback geeft. Daar heb je wat aan! Met zijn humor maakt hij de drempel laag om te oefenen.

Nettie Aarts, Trainer bij Nettie Aarts Adviesburo

Collega Olaf is een snel denkend acteur. Hij speelt in op elke gegeven situatie binnen de kadering. Zijn ruime fantasie zorgt menigmaal voor fijne verrassingen. Daarbij is hij een integer en collegiaal mens.

Hans Beijer, Acteur

Ik heb Olaf meerdere malen ingehuurd als acteur op onze vaardigheidstrainingen. Olaf heeft zich door de jaren heen bewezen als een grote aanwinst. Ik zal graag van zijn diensten gebruik blijven maken in de toekomst.

Peggy Metz, Cursus- en congresorganisatrice

Hij kan uiteenlopende rollen op een geloofwaardige manier spelen en met zijn spel bij de kandidaat de te beoordelen competenties oproepen. Tevens kan hij zich goed inleven en flexibel inspelen op de persoon en de situatie. Als assessment- en trainingsacteur kan ik hem dan ook van harte aanbevelen.

Gertrude Smit, Managing partner en psycholoog bij Deen Assessments.

Olaf is iemand waar energie van uitstraalt! Naast zijn geweldige talent als acteur is hij iemand waar je op kunt bouwen en vertrouwen. Olaf voelt zich verantwoordelijk en betrokken en het is prettig samenwerken met hem.

Esther van Pamelen, Educatief medewerker Wereldmuseum Rotterdam

Olaf is een zeer prettig persoon om mee samen te werken. Het is een acteur die goed in staat is om de wensen van de opdrachtgever op originele en professionele wijze vorm te geven.

Gaby Palland, Eigenaar van Neverrest Experience

Olaf is een superfijne acteur om mee samen te werken. Een professionele acteur, toffe collega en humorvolle vriend. Bij de kindervoorstellingen op de Parade wordt veel van de spelers gevergd op het gebied van improvisatie, inspelen op de omgeving, overlast van andere tenten, zweefmolens en rosémoeders. Olaf weet er altijd een groot feest van de maken.

Guido Hagen, Productie/Techniek/Management Theaterproducties

Met Olaf is het fijn samenwerken als trainingsacteur. Olaf kan snel schakelen. Kan initiatief nemen maar ook meegaan in wat de ander inzet. Olaf is laagdrempelig in contact en staat open voor inbreng vanuit de groep. Naast het trainingsacteren kan hij ook goed entertainen.

Petra Prins-Hertog, Trainingsactrice/Co-trainer at ActingTime

Olaf wordt met grote regelmaat als vaste assessmentacteur ingezet bij rollenspelen tijdens assessments. Tijdens de rollen weet hij goed in te spelen op de kandidaten en is hij ook in staat te switchen, zodat ook ander gedrag bij de kandidaten wordt opgeroepen.

Leo van der Brugge, Sr. Assessment psycholoog | MD consultant at Deen | Registerpsycholoog NIP A&O

In een flink aantal trainingen Klantgericht overtuigen heeft Olaf mij ondersteund als trainingsacteur. Het is fijn om met Olaf te mogen werken. Dat komt omdat hij de dynamiek in de groep goed aanvoelt en daarop anticipeert. Kortom: Warm aanbevolen!

Marco Tieleman, Trainer en Coach - Sustrainability

CONTACT US

If you have a project you would like to discuss,
get in touch with us.

Morbi interdum mollis sapien. Sed ac risus. Phasellus lacinia, magna a ullamcorper laoreet, lectus arcu pulvinar risus, vitae facilisis libero dolor a purus.

OneUp Studio
24 Rue de Saint Martin
Paris 1297
France

+11 (0) 123 456 78
bonjour@oneup.com

*
*
*
Your Message Has Been Sent! Thank you for contacting us.
Oops, An error has ocurred! See the marked fields above to fix the errors.