Acteur acts en typetjes

Als acteur ben ik gespecialiseerd in allerlei interactieve acts en typetjes waarbij ik mensen prikkel, verleid, verbaas maar soms ook irriteer.

De acteur voor bijzondere typetjes en personages

Mocht u een evenement eens willen opfleuren met een prikkelende act dan zullen zowel Mr Black als Mr Jacques uw gasten verbazen en prikkelen. Of kiest u voor een gezellige coach die u gasten motiveert en complimenteert of toch liever voor een radiopresentator die u gasten interviewt en een radiospelletje met ze speelt (met mooie prijzen). Of kiest u toch voor subtiel verborgen/undercover theater waarvan uw bezoekers pas naderhand zullen beseffen dat het er allemaal bij hoorde.  Acts op maat zijn natuurlijk ook mogelijk.

Acteur Olaf van der Hee, acteur voor typetjes, trainingsacteur, assessmentacteur en Directeur Willem Claesse in Spotlight van Nickelodeon

Mr Black

Olaf van der Hee, acteur voor typetjes, trainingsacteur, assessmentacteur en Directeur Willem Claesse in Spotlight van Nickelodeon

Mr Jacques

 

 

 

 

 

 

Klik hier om meer informatie op te vragen of voor een offerte.

De acteur voor verborgen/undercover theater

Acteur undercover congres of feest

Is het echt of is het theater? Mensen fronsen hun wenkbrauwen, kijken ongemakkelijk, maken soms stiekem een foto, kijken weg als je ze aankijkt, maar blijven toch geobsedeerd door de man en zijn wat vreemde gedrag. Ze kunnen het niet plaatsen.

Begonnen (en nog steeds werkzaam) bij Neverrest in 2003 waar ik deelnemers aan een teambuilding evenement met allerlei interactieve acts laat twijfelen aan wat echt is en gespeeld; dit verborgen en prikkelende soort theater is inmiddels een specialiteit van me geworden. De inspiratie ervoor haal ik iedere dag gewoon van de straat. Soms ga ik op in de massa op straat. Dan weer duik ik op met vervreemdend gedrag waarvan menigeen zich afvraagt of het wel normaal en echt is. Het wordt nog leuker als je met deze reacties van de mensen gaat spelen.

Deze acts werken ook erg  goed op een congres; een deelnemer die zich wel heel assertief voorstelt bij uw congres over communicatie of de deelnemer die het gesprek heel slim stuurt op de onderwerpen die u graag ter discussie stelt. Alles zeer subtiel maar net opvallend genoeg om uw deelnemers te prikkelen.

Klik hier om meer informatie op te vragen of voor een offerte.

De acteur voor acts op maatActeur voor acts op maat

Voor diverse opdrachtgevers speel ik ook allerlei acts op maat die in samenspraak zijn bedacht en uitgevoerd worden voor speciale evenementen of locaties; van middeleeuwse kwakzalver voor Museum Boijmans van Beuningen tot vervreemdende Oostenrijkse wandelaar voor het Oostenrijks Verkeersbureau en ook speciale acts in de Efteling. De act kan ervoor zorgen dat mensen zich op hun gemak voelen maar ook de aandacht naar uw evenement trekken.

Klik hier om meer informatie op te vragen of voor een offerte.

De acteur voor complexe moordspelen

Acteur Olaf van der Hee, acteur voor typetjes, trainingsacteur, assessmentacteur en Directeur Willem Claesse in Spotlight van Nickelodeon

In 2007 ben ik gaan spelen in de moordspelen van Agatha Events uit Utrecht. Dit vereist ook een speciale manier van spelen omdat ik in een productie (die soms wel een weekend duurt) deels werk met vaste teksten en dan weer een globale scenes. Ik moet niet alleen met mijn tegenspelers spelen maar vooral ook met de toeschouwers/deelnemers die als echte inspecteurs het gesprek met je aangaan. Geen spel is hetzelfde omdat je steeds de dynamiek van de deelnemers moet aanvoelen en daarop inspeelt met je spel en informatie. En ook hier is het vaak erg leuk om mensen te prikkelen en de communicatie niet al te soepel te laten verlopen.

De acteur als Kerstman en Sinterklaas

Acteur Olaf van der Hee als Kerstman en Sinterklaas inhuren.

En wie met de feestdagen een goede en gezellige Sinterklaas of Kerstman nodig heeft, kan mij tegenwoordig boeken via www.improvisatieacteurs.nl (onderdeel van Nhar Entertainment) waar alleen wordt gewerkt met de beste kostuums , beste baarden en natuurlijk de beste acteurs.

Een goede Sinterklaas of Kerstman is met iedereen bevriend en kan iedereen het gevoel geven dat hij/zij bijzonder is en een kadootje verdiend heeft. Waar nodig is er een grapje maar Sinterklaas en de Kerstman blijven altijd vriendelijk.

Tevreden opdrachtgevers en collega’s zeggen:

Stefan Vogel, mede eigenaar Neverrest

Al sinds 2005 hebben we Olaf in ons NeverrestTeam. Olaf kennen we als een betrokken en veelzijdige acteur met een hoog inlevingskarakter. Of het nu gaat om een grappige luchtige rol of een scherpe prikkelende act, Olaf weet feilloos de juiste toon te vinden. Daarnaast is het ook als mens een zeer prettig persoon

Hans Beijer, acteur bij Agatha Events

Collega Olaf is een snel denkend acteur. Hij speelt in op elke gegeven situatie binnen de kadering. Zijn ruime fantasie zorgt menigmaal voor fijne verrassingen. Daarbij is hij een integer en collegiaal mens.

Interessante tarieven

Tarieven voor een act of typetje zijn vanaf 500,- (ex reiskosten, ex btw) per vier sessies van 30 minuten maar zijn ook erg afhankelijk van de voorbereidingstijd, wensen van de klant en mate van inzet. Graag bespreek ik dit met u van te voren.

Klik hier om meer informatie op te vragen of voor een offerte.

 

Bedrijven die van mijn diensten gebruik maken

Neverrest

Agatha Events

Stadsavonturen

Improvisatieacteurs.nl

Tukkersconnexion