Presentator & Entertrainer

Als presentator en entertrainer hou ik van interactie en speel ik snel in op het publiek, maar wel altijd met een (leer) doel voor ogen. 

Acteur Olaf van der Hee, acteur voor typetjes, trainingsacteur, assessmentacteur en presentator uit Rotterdam

De presentator & entertrainer en het publiek

Als presentator en entertrainer kan ik op een speelse manier thema’s behandelen en daarmee spelen. Ik kan het thema inleiden, het publiek uitdagen erover te discussiëren, maar kan dan ook snel schakelen naar een kort rollenspel in de zaal of op het podium met iemand uit dat publiek om hiermee het thema inzichtelijk zichtbaar te maken.

Ik speel snel in op situaties, reageer graag op het publiek (jong en oud) en speel graag met het publiek. Ik voel goed aan waar het publiek behoefte aan heeft en schakel dan snel een graadje bij of terug; zeker nooit schreeuwerig maar juist iemand die graag aansluit voor zowel informeren als enthousiasmeren. Altijd in goed overleg met de klant/opdrachtgever.

De ervaren presentator & entertrainer

Mijn ervaring met presenteren heb  ik opgedaan door te presenteren voor Dinerspel.nl, De Dansdokters, De Gezonde Quiz, op beurzen, De Nederlandse Taalshow en De FF Radio Show. Hierbij was steeds de interactie met het publiek van groot belang omdat het belangrijkste doel was het publiek in beweging te krijgen en tot interactie met de show te bewegen.

Afgelopen jaren ben ik door mijn ervaring als trainingsacteur ook meer entertrainer geworden. Ik ontwikkelde een workshop rond het thema “Stel Eens Een Vraag” voor het bedrijf Newspark en ontwikkelde met Stichting Caribbean Angels en Voor Welzijn een serie workshops rond het thema Criminaliteit Aan Je Voordeur. Hierbij leidde ik de bijeenkomst, introduceerde en ondervroeg ik gasten, maar speelde ik ook rollenspelen met het publiek om bepaalde situaties inzichtelijk te maken.

 

Neem direct contact op voor meer informatie of een offerte