Acteur Theater

Alhoewel ik vooral als improvisatieacteur werk, sta ik ook heel graag op de planken in de spotlights als theateracteur.

Acteur Op De Parade

De afgelopen jaren speelde ik op De Parade met Madame Baba en De Dansdokters drie erg leuke producties: De Ontvoering naar Paracetamolie (2011), De Verrasing (2013) en All Inklusive (2014). Producties die een combinatie waren van theater, dans, muziek en comedy en die altijd erg goed ontvangen werden door het publiek. In 2016, 2017 en 2018 sta ik op De Parade met de voorstelling De Nederlandse Taalshow waarin we anderstaligen uitdagen te spelen met de Nederlandse taal; een vrolijke combinatie van quiz en theater.

Acteur van SKVR tot RO-theater

De jaren daarvoor heb ik echter ook in vele leuke en interessante andere producties gespeeld. Ik begon in 1999 bij de SKVR in Rotterdam in Kuifje En De Juwelen Van Bianca Castafiore maar speelde in 2001 ook in Ja Ja Maar Nee Nee onder leiding van Guy Cassiers bij het RO-theater. Daarna volgden veel spannende producties bij het Rotterdams Centrum Voor Theater zoals Meeuw van Oom Wanja in De Kersentuin (2002), De Rode Roos 2 (2002) en de Oresteia (2003).

King Arthur

Onder leiding van regisseur Egbert Balsma speelde ik mooie rollen in De Zot en de Dood (2004), Einstein-Picasso (2005) en mijn grootste project ooit, de rol van King Arthur in de semi-opera King Arthur van Purcell bij Stichting Personare.

www.deparade.nl
www.personare.org
www.skvr.nl
www.rcth.nl