Acteur Televisie

“Jouw gezicht komt me zo bekend voor” hoor ik zo nu en dan. Waarschijnlijk hebben mensen me dan als acteur gezien in een commercial waarin ik speelde. Of kennen ze me van  mijn rol in de serie Spotlight van Nickelodeon.

Acteur in televisieseries

Op televisie heb ik als acteur leuke rollen mogen spelen in GTST, Onderweg naar Morgen, En Toen, Pauwen en Reigers en Bonkers.

Mijn grote rol kreeg ik in 2015 toen ik auditie deed voor de jeugdserie Spotlight van Nickelodeon. Als directeur van Theaterschool Het Podium probeer ik een strenge doch supercoole directeur te zijn, maar dat supercoole lukt me maar matigjes.

Acteur in commercials

Ik was de afgelopen jaren ook vaak te zien als acteur in commercials. Ik ben toch wel heel geschikt voor de rol van douanebeambte, supermarktmanager, buurman, keukenverkoper, zakenman, directeur en ambtenaar. Ik was te zien als lead of sublead in commercials van Center Parcs, KPN, Heineken, de Postcodeloterij, BDO, HEMA, Albert Heijn, Mars, ABN AMRO, Nieuwenhuis Keukens, Toyota, Post.nl, C1000 en Eneco.

Acteur in uw film, serie of commercial?

Mocht u mij willen gebruiken voor uw film, serie, commercial of internetfilmpje, neemt u dan zeker contact op voor een nadere kennismaking of voor een eventuele casting.

Klik hier om direct met mij contact op te nemen.

Castingbureau’s

Een aantal castingbureau’s met wie ik graag samenwerk zijn:

www.Groencasting.nl

www.DutchCasting.nl

www.Moederannecasting.nl
www.Sjouercasting.nl

Ook te vinden op:

IMDB

Daarnaast beveel ik graag aan:

JKFilms.nl