Mijn Blog

0

Ontmoet ‘Meet en Greet’, maar vooral elkaar in O.B.K.A! Weg met Facebook, Instagram en Facetime, want het is tijd dat we elkaar weer echt gaan liken. Een korte grappige workshop met veel muziek en interactie voor iedereen waarin ontmoeten, begroeten, kennismaken en afscheid nemen centraal staan. Meet en Greet helpen jullie af van jullie beeldschermverslaving want communiceren is te leren. Al kunnen zij misschien ook nog wel wat van jullie leren.O.B.K.A! speelt in 2019 gedurende 10 dagen op Theaterfestival De Parade en doet dat ism de Silent Disco. Met een hoofdtelefoon op je hoofd en Meet en Greet aan je zijde leer je in 25 minuten hoe je ook kan leven zonder telefoon, tablet of computer. Hoewel?

O.B.K.A! speelt op de volgende data en tijden:

Parade Utrecht 25 juli tm 29 juli meerdere shows tussen 14:00 en 18:00

Parade Amsterdam 16 augustus tm 20 augustus meerdere shows tussen 14:00 en 18:00

Spelers en makers Olaf van der Hee en Anja Kriek maken deel uit van het gezelschap De Gezelligheid. De Gezelligheid maakt interactieve voorstellingen rond taal, spreken en ontmoeten voor alle leeftijden en speelde de afgelopen jaren De Nederlandse Taalshow op de Parade. In O.B.K.A! brengt De Gezellligheid bezoekers van alle leeftijden met elkaar in contact en daarbij worden humor, brutale vragen en disco zeker niet geschuwd.

De prijs van deze voorstelling is € 6,50 voor volwassenen en € 4,00 voor kinderen. Kaartjes kan je kopen op de site van De Parade