Mijn Blog

En hoe voelt dat nou? Bijna dagelijks op televisie zijn? Ik vind het moeilijk te omschrijven. Ik zie mezelf, ik ben het maar ik kijk er toch met een blik naar van: had ik dat niet beter zo en zo kunnen doen?Of hadden ze dat stukje er maar wel/niet uitgeknipt of hadden we het nog maar een keer over gedaan. En waarom kijk ik zo raar en vooral waarom lijkt mijn neus zo groot. Natuurlijk voel ik me ook wel trots maar tegelijk voel ik me ook heel onzeker. Op het toneel of in een training vervliegt je spel in het moment en kan je het de volgende voorstelling of oefening weer overdoen. Hier is alles definitief. Het staat op beeld en ik kan niet vragen of we het nog een beetje kunnen aanpassen. Nadat het gefilmd is, ligt je lot als het ware in de handen van de montage.

Nou weet ik ook wel dat ik met een wat andere blik naar mezelf kijk dan andere mensen, maar de onzekerheid blijft. Goed, de reacties vanuit het team zijn hartverwarmend en geven mij veel vertrouwen maar nu ben ik ook benieuwd naar de reacties van het grote kleine publiek.  De reacties van mijn neefje en nichtjes zijn natuurlijk heel goed. Waarvoor mijn grote dank. Maar daarnaast hou ik Facebook en Instagram goed in de gaten en check ik het aantal likes elke dag nauwkeurig. Gelukkig stijgen die elke dag weer behoorlijk waardoor ik er een groot vertrouwen in heb, dat deze serie een succes wordt. En ik hoop dat ik dan kan zeggen, dat ik daar ook een stukje aan heb kunnen bijdragen met mijn onhandige dansjes, goedbedoelde adviezen en vooral de vreemde gezichten die ik te pas en te onpas bewust maar vooral onbewust lijk te trekken.

Mezelf terugzien op televisie begint te wennen gelukkig en ik kan me inmiddels zelfs verheugen om bepaalde uitzendingen terug te zien. Mezelf zien stuntelen went zolang de reacties uit mijn omgeving maar positief blijven. En als de serie een succes wordt dan geeft mij dat natuurlijk ook wel een boost zelfvertrouwen.

De opnames van Spotlight zitten er op. Het was super te werken met een mooi team dat je zo veel vertrouwen geeft. Er komen nog vele leuke uitzendingen aan en daarnaast zal ik ook in een aantal leuke online filmpjes te zien zijn. Het spelen in deze serie heeft me in ieder geval opgeleverd dat ik zonder gene naar mezelf op televisie kan kijken omdat ik weet dat het me goed gelukt is de rol van Cleasse te spelen in deze serie. Waarvoor dank aan Tuvalu Media en Nickelodeon.

www.tuvalu.nl

IMG_20150523_181752IMG_20150525_214026IMG_20150531_145306IMG_20150426_151720IMG_20150531_143147IMG_20150504_093215