Mijn Blog

DJ Fred keert terug naar De Parade en wel met het programma Radio Machine. DJ Fred is namelijk al heel lang OP de radio met zijn FF Radio Show, maar hoe zou het nou zijn IN de radio?

DJ Freds Radio Machine

Act Radiopresentator acteur Olaf van der Hee voor de Gemeente RotterdamRadio DJ Fred neemt jullie dit jaar mee op een spannende reportage IN de radio; via een gevaarlijk stopcontact, een eigenwijze volumeknop, een hele hoge antenne en over ruige radiogolven zoeken jullie met DJ Fred de uitgang naar je oor. Maar wees niet bang, je krijgt een beschermende hoofdtelefoon op, die helpt tegen de soms gevaarlijke radiostralen. En omdat DJ Fred ook dit jaar geen zin heeft om het radio programma in zijn eentje te maken, moeten jullie hem wel meehelpen. Uitermate geschikt voor iedereen die niet kan stilzitten en niet zijn mond kan houden.

Ontmoet DJ Fred op De Parade

Een interactieve theaterervaring in de Silent Disco voor de hele familie met veel muziek (en special guest ruimtekeizer B. Rokko).

De FF Radio Show wordt mede mogelijk gemaakt door BROKKO

Leeftijd: 5+

Duur (niet heel duur):25 minuten

Prijs: 4,- pp

Wanneer en waar: 30 juni en 5 juli 2018 in Rotterdam, 14 en 19 juli in Den Haag, 1 tm 4 augustus in Utrecht en 26 tm 29 augustus in Amsterdam. Showtijden om 15:00, 16:00, 17:00 en 18:00.

Waar: Op De Parade

Kijk ook op de Facebookpagina van DJ Fred: FF Radio Show