Mijn Blog

In samenspraak met opdrachtgever Sjaak Smeins van IkBenDeSjaak.nu heb ik twee verschillende  nieuwe acts op maat bedacht en gepeeld op een feestelijke bijeenkomst van de gemeente Rotterdam. 

Acts op maat Coach door acteur Olaf van der Hee voor de Gemeente RotterdamVoor een afterparty voor deelnemers aan de marathon van de gemeente Rotterdam was organisator Sjaak Smeins op zoek naar acts voor tijdens  de afterparty van deelnemers aan de marathon van de Gemeente Rotterdam. De act moest toegankelijk en interactief zijn, positief en mensen aanzetten om mee te blijven doen aan sportieve activiteiten georganiseerd door de Gemeente Rotterdam. Zo kwamen we op het idee voor

  • Een positieve motiverende coach met een stukje nazorg
  • Een nieuwsgierige radiopresentator met een korte quiz en mooie prijzen.

Acts op maat Radiopresentator acteur Olaf van der Hee voor de Gemeente RotterdamDe acts gingen allebei het gesprek aan met de deelnemers, vroegen naar hun ervaringen, brachten mensen met elkaar in contact en waren vooral heel erg motiverend en complimenteus hoe bescheiden de deelnemers soms ook waren. Want ook hier gold; deelnemen is belangrijker dan winnen. Daarnaast was het echter ook leuk en fijn om te zien dat de acts de mensen op het verkeerde been zetten. Was de coach nou een deelnemer of was hij een act? En dat radioprogramma zou toch eens zomaar echt kunnen zijn dus ik doe toch maar de groetjes aan iedereen thuis. Missie geslaagd voor beide acts op maat om wat lucht humor en vooral contact en interactie op deze bijeenkomst te brengen.