Mijn Blog

Hoe kom ik in de ultieme kerststemming? Door drie dagen de Kerstman te spelen in de Ziggodome voorafgaande aan de RTL Christmasshow. 

Een Kerstman outfit met volle baard doet wonderen want plots zien mensen je staan en willen ze je de hand schudden, met me op de foto of me zelfs knuffelen. Vanaf het moment dat de deuren van de Ziggodome zich openden wordt ik 90 minuten Olaf van der Hee is acteur voor Sinterklaas en Kerstmanonafgebroken door volwassen, bejaarden en vooral kinderen omringt die me willen ontmoeten. Een hele bijzondere ervaring waarbij het belangrijk is voor iedereen even de tijd te nemen, leuk op de foto te gaan, me ook bewust te zijn van alle mensen om me heen en vooral steeds te checken of mijn kostuum en vooral baard nog helemaal goed zitten om daarmee te illusie perfect te houden.

Dankzij de goede tips en kleding van www.improvisatieacteurs.nl en fijne begeleiding van RTL kan ik terugkijken op een heel bijzonder event waarbij ik op minimaal 500 foto’s ben beland en 1500 handen heb geschud.

(Foto boven artikel van fotograaf William Rutten)