Mijn Blog

0

Ik doe iets nieuws op De Parade in 2017 en dat vind ik heel spannend. Deze zomer speel ik de FF Radio show in de Silent Disco; een interactief radio avontuur voor de hele familie.

Ik ben als kind nog opgegroeid met de radio. Dat ding ging s’ochtends vroeg aan en s’avonds laat weer uit en ik smulde van de creatieve programma’s zoals Ko de Boswachter, Ronflonflon en Borat die je in de jaren 80 had. Daarom waarschijnlijk de behoefte om dit zelf nu eindelijk ook eens te doen maar op een iets andere manier.

Het idee achter de FF Radio Show, is dat het publiek actief meehelpt bij het maken van een “live” radio programma. DJ Fred is wat lui van aard en dus mag het publiek helpen bij de aankondigingen, de geluiden maken bij de reportages en vooral hoofdgast zijn voor menig kort interview dat Fred afneemt.

Het is een nieuwe formule die ik bovendien in mijn eentje ga spelen. Ik ben dus heel benieuwd of het publiek meegaat in de fratsen van DJ Fred en of ze dat ook leuk vinden. Het programma zal de hele Parade in ontwikkeling zijn. Wat werkt laat ik erin, wat niet werkt, wordt meteen vervangen door iets nieuws. De formule is makkelijk aan te passen en om te bouwen en ik zie het als een heel spannend experiment voor interactief theater met publiek.

Kijk ook op:

De Parade

En kijk ook op

De Facebookpagina van de FF Radio Show